Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 За граѓанинот
 Е-Услуги
 
Е-Услуги
Даноци
Формулари
Учество во одлучување
 
Е-УслугиПочитувани граѓани, Општина Тетово ви овозможува некои ваши барање да бидат реализирани преку Интернет. Затоа Општината ви нуди неколку ресурси за поефикано реализирање на неки процедури:

 

Во иднина ќе се додадат и други услуги со цел на олеснување на потребите кои ги имаат граѓаните при реализација на барањата до општинските пргани.
       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014