Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Мојот град
 Спорт и рекреација
 
Историја и наследство
Институции на културата
Основни училишта
Средни училишта
Универзитети
Друштва и организации
Почесни граѓани
Круг на бизнисот
Спорт и рекреација
Соработка со други градови
 
Спортски објектиВо општина Тетово постојат 7 стадиони и 6 спортски сали:

 1.     Нов Градски стадион
 2.     Стар Градскис стадион
 3.     Стадион кај Спортси центар
 4.     Стадион кај Моша Пијаде
 5.     Стадион „Дардани“
 6.     Стадион во с. Порој
 7.     Стадион во с. Речица 

 

 Спортски сали

 1.     Сала кај СУ Кирил Пејчиновиќ
 2.     Сала кај СУ Никола Штејн
 3.     Сала кај кај СУ Ѓоце Стојчевски
 4.     Сала во с. Порој
 5.     Сала во Спортски центар
 6.     Сала кај  ОУ Гоце Делчев       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014