Shqip   Македонски   English
  Општина
Градоначалник, Совет
Администрација, Сектори
Единици
За граѓанинот  
Е-Услуги, Даноци
Формулари, Учество
во одлучување

Мојот град
Историја, Институции
Организации, Почесни
граѓани, Бизнис, Спорт
      Документи
Проекти, Буџет,
Урбанистички планови
Закони, Акти
Посети го Тетово
Природа, Одмаралишта, Историски објекти, Галерии, Музеи
Инфо
Ресторани, Хотели
Медиуми, Банки
Транспорт

 Мојот град
 Спорт и рекреација
 
Историја и наследство
Институции на културата
Основни училишта
Средни училишта
Универзитети
Друштва и организации
Почесни граѓани
Круг на бизнисот
Спорт и рекреација
Соработка со други градови
 
Фудбалски клубовиФудбалски клубови

 

ФК ШКЕНДИЈА
www.kfshkendija.com

ФК РЕНОВА
www.kfrenova.com

ФК ТЕТЕКС
Fk.teteksadtetovo@yahoo.com

ФК КАСТРИОТИ
Xhepcisht kf.kastrioti.fc@hotmail.com

ФК ЉУБОТЕН

ФК РЕЧИЦА
Kf.recica@hotmail.com

ФК СКЕНДЕРБЕУ
azizazizi@hotmail.com

 

 

Школа за футбал

DARDANET

 

 

Футсал клубови

SEEU Futsal

SHKENDIJA
       
 
Политика на приватност
Контактирај ја Општината
Општина Тетово
Дервиш Цара бб
1200 Тетово
Република Северна Македонија

Тел. +389 44 511 930
Факс +389 44 511 962
Тел. 044 339 240
cabinet@tetova.gov.mk
info@tetova.gov.mk
       
       
Faqeja oficiale e Komunës së Tetovës - Официјална страница на Општина Тетово - Official website of Tetovo Municipality © 2014